Yritys

Beoman Oy – rakennusalan erikoisliike

Beoman on vuonna 1992 perustettu rakennusalan erikoisliike Espoon Mankkaalla. Yritystoiminta sai alkunsa perustaja Erkki Kettusen rakennusalan erityistuntemuksesta. Vahva käytännön kokemus oli osoittanut, mitä työmailla tarvitaan, edesauttaen näin maahantuonnin ja jälleenmyynnin käynnistämistä. Hän tiesi täsmälleen millaista laatua ja suorituskykyä vaativissa työmaaolosuhteissa vaaditaan ja lähti rakentamaan toimittajaverkostoa, jolta sellaista löytyy.

Alkuvuosina laman koetellessa Suomea yritystoiminta keskittyi paljolti idänkauppaan. Beoman olikin mukana useissa valtavan kokoluokan rakennusprojekteissa työmaatarvikkeiden ja -varusteiden tarjoajana. Suurimpana näistä voi mainita Kubinkan sotilaskylän, jossa rakennettiin kokonainen muuttovalmis kaupunki avaimet käteen -periaatteella – koko infrastruktuurin ja rakennusten osalta.

Rakentamisen elvyttyä Suomessa, valtaosa toiminnasta keskittyi jälleen kotimaan markkinoille, ja tähän päivään mennessä Beoman onkin ollut osatoimittajana tuhansissa pienemmissä ja suuremmissa rakennushankkeissa. Viime vuosien tunnetuimpia kohteita ovat olleet mm. kauppakeskus Iso Omena, Lippulaiva, Sello, Ainoa, Redi ja Tripla.

Entä mistä Beoman tarkalleen sai alkunsa?

Idea Beomanista syntyi Etelä-Kiinan merellä, Malesiaan kuuluvalla Tioman-saarella. Kettunen oli rannalla ja laineiden liplatusta kuunnellessa sai ajatuksen omasta rakennusalan yrityksestä. Tämän inspiroimana hän halusi nimetä myös yrityksensä Tioman-nimellä, mutta se ei valitettavasti onnistunut. Hän muutti hieman sanamuotoa ja näin Tioman muuntui muotoon Beoman.

Korkealaatuinen ja kattava valikoima – laaja toimittajaverkosto

Läpi yrityksen historian Beoman on tullut tunnetuksi laajasta valikoimasta ja erinomaisesta toimitusvalmiudesta. Yrityksellä on suuri kontaktiverkosto pitkäaikaisia ja luotettavia tavarantoimittajia, joiden avulla löytyvät sopivat tuotteet työmaiden kaikkiin tarpeisiin.

Asiakkaat ovatkin usein kiitelleet, että erikoisempiinkin kyselyihin tartutaan nopeasti ja sopiva ratkaisu löydetään ripeällä aikataululla. Yrityksen periaatteena onkin:

”Mitä meiltä ei löydy, sitä työmaalla ei tarvita”

Asiantuntevaa palvelua – vuosien kokemuksella

Beomanin periaatteena asiakassuhteissa on aina lunastaa odotukset – niin laadun, toimitusaikataulujen kuin asiakaspalvelun osalta. Tavarantoimittajat on valikoitu tarkalla seulalla, jotta voidaan varmistaa, että tuotteet ovat vahvaa tekoa ja kestävät kovaa kulutusta työmaalla.

Tuotteille saa tarvittaessa myös toimituksen ympäri Suomea, joka parhaimmillaan onnistuu jo samalle päivälle. Monille asiakkaille ketterä palvelu mahdollistaakin nopeat reagoinnit työmaalla ilmeneviin tarpeisiin. Tuotemyynnin ohella Beoman tarjoaa myös työmaiden sähkötarvikkeiden huolto- ja korjaustoimintaa.

Beomanin tukikohta on Espoo, josta on suorat ja nopeat yhteydet eri puolille Uuttamaata. Asiakkaan vieraillessa myymälässä paikan päällä, saa hän halutessaan myös käyttöopastusta uusien laitteiden osalta.

Onko Sinulla tarpeita ammattilaisen työkaluille ja -tarvikkeille?

Ota yhteyttä tai poikkea myymälään!

Beoman Oy
Sinikalliontie 12
02630 Espoo

+358 9 479 001
beoman(at)beoman.com