Spax

Spax – parhaat kiinnitystarvikkeet ammattilaisille

Meiltä löydät kiinnitystarvikkeet työmaalle – kaikenlaisiin käyttökohteisiin. Edustamme Spax-tuotemerkkiä, jonka valmistajan pitkä historia ruuvien parissa alkoi jo vuonna 1823. Yrityksen toimintamallina on alusta asti ollut tarjota korkeinta laatua ja panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen – 1960-luvulla kehitetyistä Spax-ruuveista myynnissä ovatkin jo kolmannen sukupolven versiot.

Edustamamme Spax-tuotemerkin kiinnitystarvikesarja on ammattilaisten keskuudessa erityisen suosittu loistavien ominaisuuksiensa ansiosta. Ruuvit valmistetaan Saksassa ja sisältävät monia patentoituja ja innovatiivisia yksityiskohtia, esim. patentoidun kärkiosan, joka vähentää selvästi puun halkeamista. Ammattikäyttöön valmistetut ruuvit koetaankin laajalti työskentelyä nopeuttaviksi, samalla edesauttaen siistin lopputuloksen syntymistä.

Valikoimastamme löydät sopivat ruuvit kaikille kuivarakentamisen materiaaliyhdistelmille.

Spax – edistyksellistä ruuvitiedettä

T-STAR Plus

Ruuvauspää takaa täydellisen ja tiukan istuvuuden sekä edesauttaa porautuvuutta – helpottaen tilanteita, joissa työskennellään pään yläpuolella.

Spax T-Star Plus

MULTI-kanta

Spax-ruuveissa on uppokanta pinnanmyötäiseen kartioupotukseen. Ne porautuvat puuhun ja pysähtyvät metalliin.

Spax Multi kanta

4CUT

Ruuvien pituudet alkaen 160 mm. Osakierteen pään erikoismuotoilu pienentää merkittävästi ruuvausmomenttia.

SPAX 4CUT

4CUT

Esiporausta ei tyypillisesti tarvita, (riippuu puulajista). Erikoismuotoiltu kärki vähentää tehokkaasti halkeilua. Neliönmuotoinen kärki työntää puun kuidut sivuun, pienentäen ruuvausmomenttia.

Spax 4CUT

Sopiva ruuvi – jokaiseen käyttökohteeseen

Spax-tuotesarjasta löydät oikean tuotteen jokaiseen kohteeseen.

Esim.

  • Lattiaruuvi (lattialevyjen kiinnitykseen)
  • Lattialautaruuvi (kiinteiden puulattioiden asennukseen)
  • Leveäkantaruuvi (rakentamiseen ja portaisiin)
  • Keskiporattu ruuvi (huonekaluille ja jalkalistoihin)
  • Mdf-ruuvi (kuitulevyjen kiinnitykseen)
  • Täyskierreruuvi (rakentamiseen)
  • Ruostumaton A2 teräsruuvi (ulkokäyttökohteisiin)
  • Terassiruuvi (valittavana A2 tai A4 luokan teräs)
SPAX

Lujaa laatua – säässä kuin säässä

SPAX

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Spax-ruuvit soveltuvat erityisesti ulkokäyttöön. Ruuveista on valittavissa kaksi versiota – olosuhteista riippuen.

A2-luokan ruostumaton teräs soveltuu suoraan säälle altistuviin ulkokohteisiin sekä kosteille ja märille alueille, esimerkiksi kylpyhuoneissa.

A4-luokan ruostumaton teräs soveltuu tätäkin vaativampiin olosuhteisiin rannikkoalueiden käyttökohteisiin.

Wirox-pinnoite – erinomaista korroosionkestoa

Spax-ruuveja on saatavilla korkealaatuisella Wirox-pinnoitteella, joka tarjoaa huomattavasti korkeamman korroosionkeston tavalliseen sähkösinkitykseen verrattuna.

Wirox-pinnoitteen sinkkikerros on paksuudeltaan 10 µm (tavallisen sähkösinkityspinnoitteen ollessa n. 4-6 µm), jonka ansiosta ruuvit täyttävät katettuja ulkoalueita koskevan tulevan EN14592 -standardin luokan T2/C2nw vaatimukset.

Spax-ruuvit, joissa on Wirox-pinnoite, täyttävät lukkojen ja helojen korroosionkestävyyttä koskevan eurooppalaisen standardin luokan 4 vaatimukset – ollen todistetusti erittäin kestäviä.

Wirox-pinnoite ei sisällä kromia, joten se on sekä tuotannon että käytön osalta myös selvästi tavanomaisia pinnoitteita ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

SPAX

Ota yhteyttä myyntiin!

Yhteydenottolomake

Beoman Oy logo

Beoman Oy

09-479 001

beoman(at)beoman.com