Kaeser

Kaeser siirrettävät mäntäkompressorit

Saksassa valmistettavat Kaeser mäntäkompressorit tunnetaan teollisuuden parissa erinomaisesta paineilman tuotantovarmuudesta, yhdistettynä alhaisiin elinkaarikustannuksiin.

Tuotteille tunnuksenomaista on tuottaa enemmän paineilmaa vähemmällä energialla, jonka lopputuloksena tuotteilla on erinomainen energiatase. Laadukkaista materiaaleista valmistetut kompressorit ovat myös pitkäikäisiä ja kestävät kovassakin käytössä rakennustyömailla.

Premium mäntäkompressori

Kaeser PREMIUM CAR-mäntäkompressori on vankkatekoinen ja optimaalinen apu rakennustyömailla ja suunniteltu vuosia jatkuvaan päivittäiseen käyttöön.

Kompaktin rakenteensa ansiosta kompressoria on helppo liikutella eikä ole pelkoa, että se kaatuisi. Päivittäisessä käytössä kansilevy ja tukeva runko suojaavat laitetta luotettavasti kolhuilta rakennustyömaiden kaltaisissa vaativissa käyttöympäristöissä.

Hyötyjä:

  • Kestävä rakenne
    Korkealaatuiset materiaalit, huolellinen työstö, moottorin vahvat laakerit. Suunniteltu jatkuvaan päivittäiseen käyttöön.
  • Pitkät huoltovälit
    PREMIUM-kompressoreissa käytetään erityisen raskaaseen kuormitukseen soveltuvaa, lämmönkestävää öljyä. Öljynvaihtoväli voi olla noin 1000 käyttötuntia.
kaeser mäntäkompressori
Kaeser mäntäkompressori tiedot

Ota yhteyttä myyntiin!

Yhteydenottolomake

Beoman Oy logo

Beoman Oy

09-479 001

beoman(at)beoman.com