Fristads

Fristads – kestävää laatua

Fristads työvaatteiden tarina alkoi vuonna 1925 Ruotsissa, perustaja John Magnussonin todettua huutavan tarpeen laadukkaille työvaatteille ammattilaisten keskuudessa. Muutamassa vuodessa yritys olikin luonut kattavan työvaatteiden valikoiman.

Tänä päivänä tanskalais-ruotsalainen Fristads Kansas -konserni toimii yli 20 maassa, omistaen kolme omaa tuotantolaitosta. Yrityksen päämäärä on pukea ammattilaiset parhaaseen mahdolliseen suorituskykyyn, joissa työskentely on mukavaa ja tehokasta. Tuotteissa onkin kiinnitetty erityistä huomiota joustavuuteen, hengittävyyteen, materiaaleihin ja muotoiluun. Tärkeää on myös turvallisuus ja mallistot ovatkin sertifioituja viimeisimpien eurooppalaisten standardien mukaisesti.

Fristads huomiovaatteet

Fristads huomiovaatteiden fluoresoivat kankaat ja heijastimet varmistavat, että näkyvyytesi on erinomainen kaikenlaisissa valaistus- ja sääolosuhteissa. Vaatteet myös valmistetaan istuviksi, mikä varmistaa työskentelymukavuuden.

Kaikki huomiovaatteet on sertifioitu viimeisimpien eurooppalaisten standardien mukaisesti – mm. uusimman EN ISO 20471 -standardin mukaan. Tämä takaa, että laatu ei muutu myöskään pesujen yhteydessä.

Tuotteita mm.

Huomiotakit
Huomiohousut
Huomiohaalarit
Huomiovaatteet kesäolosuhteisiin

Paslode IM90Ci

Fristads palosuojavaatteet

Paslode IM100Ci

Fristads valikoimasta löydät kestävät palosuojatuotteet erilaisiin työskentelyolosuhteisiin.

Valikoima sisältää mm. housuja, paitoja, takkeja, liivejä ja haalareita. Monet palosuojatuotteista ovat myös huomiovaatesertifioituja.

Fristadsilta saat myös raskaaseen hitsaukseen soveltuvat umpisuojavaatteet.

Fristads työvaatteet

Fristads tarjoaa kattavasti erilaisia työvaatteita rakentajille ja työmaakäyttöön – paidoista, fleecetakkeihin, työhousuista kesä- ja talvitakkeihin.

Näissä perinteisissä vaatteissa on panostettu erityisesti kestävyyteen, laatuun ja käyttömukavuuteen.

Fristadsin rakentajan valikoimasta löydät vaatteita myös haastaviin sääolosuhteisiin – sadeasuista tuulenpitäviin ala- ja yläosiin.

Paslode IM350

Ota yhteyttä myyntiin!

Yhteydenottolomake

Beoman Oy logo

Beoman Oy

09-479 001

beoman(at)beoman.com